NY IKONISK ADRIA PÅ ROADTRIP I DANMARK

27. sep. 2019   //  Kategori: 2020, Pressemeddelelser sæson 2020

ASTELLA ROADSHOW bringer Adria’s verdenspremiere – Ny Astella – rundt til udvalgte forhandlere i løbet af oktober og november, og der er virkelig god grund til at slå et smut forbi forhandleren. Astella er nemlig banebrydende ny – og meget anderledes!

Luk naturen helt ind via panorama-dobbeltdøren.

SÅ LANDEDE DE ENDELIG! De 2 første Adria Astella vil om kort tid bevæge sig fra forhandler til forhandler på ASTELLA ROADSHOW for at møde de mange spændte campister. Og de 11 Astella-forhandlere står klar til at vise frem.

Det hele starter den 6. oktober hvor de 2 vogne kan ses hos de første to danske forhandlere, og hver weekend flytter roadshowet så videre til de næste af i alt 11 forhandlere. Man kan følge ruten på astellaroadshow.dk, hvor der også løbende vil blive lagt billeder ud fra forretningerne.

NEJ, NU HAR JEG DA ALDRIG SET MAGE!

Sådan kunne en af vores ældre campister godt have sagt og ja – vi må stemme i og give ret. Den ER anderledes og helt sikkert ikke set før!

Formgivningen er ny og anderledes – man kan vel sige, at selve formen har noget ”retro” over sig.

Der er kælet for detaljerne med indbyggede ruder i fladt design, ovenlysvinduer i både for- og bagende, og så er der indbygget blødt LED lys, der fungerer som forteltlampe, og som elegant aftegner vognens ikoniske form.

SOM EN 5-STJERNET HOTELLEJLIGHED

Inde er der også kælet for detaljerne – så meget at man kunne få lyst til at flytte hjemmefra for at bo i den luksuriøse vogn året rundt.

– Vi er ikke de eneste der er faldet på halen over den nye Astella, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark og forklarer.

– Alle campingvogne transporteres til Danmark på lastbiler og også her er den nye Astella også blevet bemærket. Når chaufføren holdt ind for at holde pause, fik han besøg fra mange nysgerrige som skulle tage billeder og selfies. Så det er virkelig en vogn man lægger mærke til, bebuder Per Højgaard.

ROADSHOW FRA 6. OKTOBER TIL 10. NOVEMBER

Fra søndag den 6. oktober og de seks efterfølgende søndage slår de i alt 11 Astella-forhandlere dørene op til ASTELLA ROADSHOW. Her kan man for første gang både se og mærke på nyheden.

Sidst på året begynder de første Astella at rulle ud til forhandlerne og forventningen er, at man også vil kunne levere de første eksemplarer til kunderne i det tidlige forår.

Udfordringen hos Adria er, at produktionen på ASTELLA er mere kompleks og at serien derfor kører på sit eget produktionsbånd. Det medfører, at produktionen i starten er stærkt begrænset.

– Med tiden forventer vi, at man kan skrue op for hastigheden på produktionsbåndet, men indtil videre må vi forvente, at vi kun kan få et begrænset antal vogne til Danmark, forklarer Per Højgaard.

Med det lyder opfordringen også, at man ikke skal vente for længe hvis man skal gøre sig håb om at tilbringe tiden i en af de nye vogne i foråret 2020.

Oplev den nye Astella hos udvalgte Adria-forhandler. Find vej, læs mere og se flere billeder på www.astellaroadshow.dk.

Astella 904 HP – Et køkken som de fleste ville “slå ihjel for” for at få derhjemme.
Slå panorama-dobbeltdøren op og luk naturen ind.
Stort åbent plan i Astella 904 HP
Naturligt lys strømmer ind fra ovenlys-vinduerne i gavlen og taget.