Dansk firma producerer tæpper til Adria campingvogne

13. jan. 2020   //  Kategori: 2010

ADRIA i Danmark er gået i samarbejde med den danske tæppeproducent “ANNTEX” om markedsføring af 2 eksklusive og skræddersyede tæpper der passer perfekt i Adria’s design.

Ann Kjær fra AnnTex og Per Højgaard fra Adria er gået i samarbejde for at tilbyde kvalitetstæpper til Adria campingvogne.

Hører du blandt dem som er mere til tæppe end trægulv? Og er du campist? Så er der godt nyt til dig.

Det danske firma AnnTex har i mange år været specialiseret i fremstilling af skræddersyede kvalitetstæpper til campingvogne og nu er firmaet gået i formelt samarbejde med Adria i Danmark.

– Vi har sammen udvalgt 2 tæppedesigns som passer perfekt i Adria’s modelprogram. Så uanset om du vælger en dyr eller billig model, vil et af de 2 tæpper passe i designet, forklarer indehaveren af AnnTex, Ann Kjær.

Ved at indgå i et formelt samarbejde forventer parterne at kunne øge salget af tæpper og det har gjort, at man får et komplet skræddersyet tæppesæt for knap 3.800 kr.

DET SKAL VÆRE NEMT

Tæpperne kan købes hos Adria-forhandlere landet over efter samme pris-filosofi som Adria er kendt for – nemt og simpelt.

Derfor er der også kun 2 forskellige designs som begge koster det samme. Hertil er der 2 priser – en for vogne med indvendige mål op til 5,89 meter og en for vogne som er større.

– Det var vigtigt for os at gøre det nemt at tage en beslutning, og det synes vi selv at vi er lykkedes rigtigt godt med, forklarer Per Højgaard fra ADRIA.

De 2 tæppedesigns er skræddersyede til 2020-modellerne og AnnTex sælger tæpperne direkte til forhandlerne udenom ADRIA hvilket har medført, at man kan komme op med en meget skarp pris.

Tæpperne findes i 2 designs med vejledende pris på henholdsvis kr. 3795,- og 4.795,- for vogne under og over 5,89 meter indvendig længde. Se tæpperne allerede nu hos udvalgte Adria forhandlere landet over.

De to tæppedesigns er den lyse »Sandy nature« til venstre og den lidt mørkere »Dark nature« til højre.